Eğlence

Apple Music enerji yükseltecek listeleri bir araya topluyor

apple music

Apple Music, geçtiğimiz hafta yapay zekâ destekli Harekete Geç! miksini duyurmuştu. Apple’ın çevrimiçi müzik servisi, evde kalan kullanıcıları için şimdi de “Modunu Yükseltenler” adını taşıyan yeni bir bölüm hazırladı.

Apple, bu yeni bölümde kullanıcılarının gün boyunca evde dinleyebilecekleri yedi farklı çalma listesi sunuyor. Söz konusu listeler, bölümün adından da anlaşılabileceği üzere, dinleyicilerin enerjilerini yükseltmeyi amaçlıyor. Bu listeler farklı müzik türlerini ve modlarını kapsıyor.

Örneğin, “Isolation Icebreakers” isimli listede Apple’ın tabiriyle “Buzları Eriten Romantik R&B Hit’leri” bulunuyor. “Home School Strumentals” (Evdeki Okulunda Hip-Hop Ritimleri) listesi ise öğrencilere evdeki eğitim süreçlerini kolaylaştıracak “dingin” şarkılar sunuyor. Apple’ın “Modunu Yükseltenler” bölümünde ağırlığı pop, hip-hop, R&B ve dans gibi türlere verdiği görülüyor.

Modunu Yükseltenler bölümü, hâlihazırda Türkiye’de erişime açılmış durumda. Apple’dan verilen bilgiye göre, bu yeni bölümü Apple Music’in tüm kullanıcıları bu hafta içinde görmüş olacak.

apple music

Apple Music, bu zorunlu karantina döneminde özel içeriklerle müzikseverlerin yanında olmaya devam ederken, normal operasyonlarını da sürdürüyor. Platformun çevrimiçi radyosu Beats 1’ın yayını, DJ’lerin evlerinden hazırladıkları programlarla devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER