EğlenceManşetler

Apple Music Android uygulamasına widget özelliği eklendi

apple music android

apple music android

Ana ekran bileşenleri iOS’te hâlâ bulunmuyor, ancak Apple fırsatını bulduğunda Android’in bu eşsiz gücünden yararlanmakta herhangi bir sakınca görmüyor. Apple Music uygulamasını güncelleyen Apple, telefonun veya tabletin ana ekranına yerleştirilebilen yeni bir görsel bileşen, yani widget’ı da kullanıma sunuyor.

Çoğu müzik bileşeni gibi Apple Music’inki de duraklat, atla ve en son çalınan parçaya geri dönme gibi temel kontrolleri barındırıyor. Ayrıca Apple bir kalp simgesi de yerleştirmiş, böylelikle Apple Music’in çaldığı şarkılardan istediklerinizi beğenerek gelecekte çalacak radyo parçalarının beğenilerinize göre size daha özel olmasını sağlayabilirsiniz.

En son Apple Music Android uygulaması güncellemesi kullanıcıların şarkıları özelleştirilmiş bir çalma listesine veya başka bir listeye eklemeden önce müzik kütüphanelerine ekleme zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor. Diğer değişiklikler arasında Beats 1’da şu anda çalan şarkıları daha iyi görmek, ayarlar menüsü içinden hediye kartlarını kullanma ve bunun gibi yenilikler bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple Music İncelemesi

Apple Music Android kullanıcılarından ilgi görüyor

Apple Music uygulaması Android kullanıcılarında 3.5 yıldız almış, bu da en azından Android kullanıcıların Apple’ın abonelik tabanlı servisine bir şans verdiğini gösteriyor. Geçen ay gelen güncellemeyle de Apple Music SD depolama sistemlerini desteklemeye başlamıştı. Geride hâlâ eksik olan bir özellik daha var, o da Chromecast desteği. Yeni Apple Music aboneleri için ilk üç ay boyunca denemenin ücretsiz olduğunu da belirtelim.

İLGİLİ HABERLER