Apple’ın iWatch olarak anılan bir akıllı saat üzerinde çalıştığına dair dedikodular bir ara oldukça ivme kazansa da, şirketin geçtiğimiz aylarda düzenlediği iki basın etkinliğinde de bu yönde herhangi bir duyuru yapmaması nedeniyle dedikodu dalgaları biraz olsun durulmuştu. Ancak bu durgunluğun iWatch’la ilgili haberlerin tükendiği anlamına gelmediği ortaya çıkan son haberle anlaşıldı.

Son dedikoduya göre, iWatch kadın ve erkekler için farklı boyutlarda satışa sunulacak. Daha önceki dedikodularda Apple’ın iOS işletim sistemli ilk akıllı saatinde kullanmak üzere farklı boyuttaki OLED ekranları test ettiği öne sürülmüş ve bunun en iyi boyutu bulma amacıyla gerçekleştirildiği belirtilmişti. Korea Herald’da yer alan son haberde ise şirketin 1.3 ve 1.7 inç’lik ekran boyutlarının ikisini de kullanıcılarına sunabileceği iddia edildi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple Watch Series 12 hızlanacak, büyük tasarım değişikliği bekleyecek

Apple MacBook Ultra şimdiye kadarki en büyük tasarım değişikliğiyle gelebilir

Apple iPhone 18 Pro Max için OLED ekran fiyatını yüzde 20 düşürmek istiyor

Apple yeniden dünyanın en değerli şirketi oldu

Apple, App Store’daki sahte kripto uygulaması nedeniyle milyon dolarlık davayla karşı karşıya
İddianın kaynağı DisplaySearch’ten David Hsieh olurken, Hsieh de bu bilgiyi Apple içinden aldığını dile getirdi. Apple’ın TV projesini ertelemesinin arkasında da akıllı saat projesine yoğunlaşma isteğinin yattı kulislerde konuşuluyor.
İlgili >> Korea Herald
Günün Öne Çıkan Fırsatları






Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


