Manşetler

iPhone 5S ve iPhone 5C’ye ait son sızıntılar farklı renkleri işaret ediyor

Görünen o ki Apple, muhtemelen iPhone 5S olarak adlandıracağı yeni akıllı telefonunu 10 Eylülde düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacak. Son zamanlarda artan dedikodular Cupertino şirketinin iPhone 5S’in yanı sıra iPhone 5C olarak adlandırılan, plastik kasalı ve farklı renklere sahip modeller de çıkaracağı yazılıyor.

iphone-5s-siyah-beyaz-altin-230813

Hem iPhone 5S hem de iPhone 5C’ye ait olduğu iddia edilen birçok fotoğraf internete sızdı. Ve hâlâ da sızmaya devam ediyor. Sızan yeni yüksek çözünürlüklü fotoğraflar Apple’ın yaklaşık üç hafta sonraki etkinlik için neler hazırladığını önceden öğrenmemize olanak sağlıyor.

iphone-5s-parcalari-230813-5

Japon Ascii sitesinin paylaştığı fotoğraf üç farklı iPhone 5S kasasını yan yana gçsteriyor. App Advice sitesi de altın renkli iPhone 5S’e ait olduğunu öne sürdüğü bazı bileşenleri yayınladı.

iphone-5s-parcalari-230813-6

Yayınlanan fotoğraflarda altın renkli iPhone 5S’in arkasında yer alan iPhone yazısı mevcut iPhone 5’tekine göre biraz daha ince yazılmış gibi görünüyor. Daha önce sızan haberler anotlama işlemindeki karışıklıklar nedeniyle “iPhone” markasının zar zor göründüğü şeklindeydi.

iphone-5c-renkler-230813

Sonny Dickson, BestTechInfo ve BGR de iPhone 5C’nin farklı renklerine ait çeşitli fotoğraflarını yayınladı. Ayrıca BestTechInfo sitesi iPhone 5C’ye ait kutu açma videosu yayınladı.

Gördüğünüz gibi, Apple’ın beklenen yeni telefonlarıyla ilgili sızıntılar yine gırla gidiyor. Ve muhtemelen bu dedikoduların büyük bir çoğunluğu gerçeği yansıtıyor. Etkinliğin düzenleneceği tahmin edilen 10 Eylül akşamında karşımıza muhtemelen buna benzer şeyler çıkacak. Yine de, son ana kadar şüpheli davranmakta fayda var gibi görünüyor.

İlgili >> AppAdvice, Ascii, Twitter (Sonny Dickson), BestTechInfo, BGR

İLGİLİ HABERLER