Teknoloji

Apple iMessage balonları reklamıyla efektleri ön plana çıkarıyor – Video

apple imessage
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, iOS 10 ile birlikte gelen yeni iMessage efektlerini gösteren yeni bir iPhone 7 TV reklamı yayınladı. Reklamda şehir etrafında uçuşan balonları gösteriliyor. Bu balonlar, telefonuna gelen ve iMessage balon efektiyle birlikte gösterilen doğum günü kutlama mesajını okuyan bir Apple iMessage kullanıcısının yatak odasına doluyor.

Yeni iMessage efektlerini bilmeyenler için hatırlatacak olursak, efektler sayesinde metin ekranını balonlar, konfetiler, lazer ışınları, kayan yıldız veya havai fişek gibi görsel unsurlarla dolduruyor.

apple imessageApple’ın iMessage efektleri için özel bir reklam hazırlaması biraz garip görünüyor. Ancak kabul etmek gerekir ki, kullanıcılar için eğlence önemli bir unsur ve efektler de bu unsuru mesajlaşan kullanıcılara fazlasıyla sunuyor. Bunun yanı sıra iMessage efektleri kullanıcıların ilk bakışta kolaylıkla keşfedeceği unsurlar değil. Çoğu iMessage kullanıcısı bu işlevin farkına bile varmamış olmalı. İşte Apple, hazırladığı reklamla bu özelliği daha fazla kullanıcının fark etmesini amaçlıyor.

İLGİLİ HABERLER