BilimEğlence

Apple Fitness+ egzersizleri Beyoncé şarkılarıyla renklenecek

apple fitness+
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Fitness+ ocak ayını ve 2023’ü yeni özelliklerle karşılıyor. Bu güncelleme, serviste şimdiye kadar yapılan en kapsamlı güncelleme olma özelliğini taşıyor. Kickboksu yeni bir tüm vücut kardiyo egzersiz türü olarak sunmaya başlayan Fitness+; 10, 20 ve 30 dakikalık seanslar arasında seçim yapma imkanı veriyor. Kickboks antrenmanları Jamie-Ray Hartshorne ve Muay Thai sporcusu Nez Dally tarafından gerçekleştiriliyor.

Bir diğer yenilik ise Artist Spotlight serisine Beyoncé’nin eklenmesi. Bu egzersizlerde artık Beyoncé’nin Renaissance isimli son albümünden ve diğer albümlerden şarkıları duymak mümkün olacak. 9 Ocak’tan itibaren Beyoncé şarkıları bisiklet, dans, HIIT, pilates, koşu bandı ve yoga egzersizlerinde duyulabilecek. Artist Spotlight serisine 16 Ocak’ta Foo Fighters, 23 Ocak’ta ise Bad Bunny eklenecek.

Kullanıcıları yürüyüşe çıkmaya motive eden Time to Walk (Yürüme Zamanı) serisinin yeni bölümleri de Fitness+ kullanıcılarıyla buluşacak. Bu videolarda Dolly Parton, Shawn Mendes gibi isimlerin ilham verecek hikayelerini duymak mümkün oluyor. Yakında Amber Ruffin, Jason Segel, José Andrés, Nina Hoss, Colman Domingo, Nathan Chen ve Sheryl Lee Ralph gibi isimlerin yürüyüş hikayeleri de Apple TV+’a eklenecek.

apple fitness+

Apple Fitness+ uyku meditasyonu yaptıracak

Fitness+ yeni bir meditasyon teması da sunuyor. Uyku adını taşıyan bu tema Sakin, Şükran, Direnç ve Yaratıcılık gibi temaların yanında yerini alıyor. Bu tema içinde 5’er dakikalık dört meditasyon seansı bulunuyor.

Apple Fitness+ ilham ve hedef belirleme için de iki yeni koleksiyonu kullanıcılarla buluşturacak. Bu koleksiyonlardan biri 9 Ocak’ta diğeri ise 23 Ocak’ta Fitness+ abonelerinin karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER