Eğlence

Apple Fitness+ yeni annelere forma girmelerinde yardımcı olacak

apple fitness plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Fitness Plus egzersiz video servisini farklı gruplara hitap eden yeni içerik türleriyle genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda platforma son olarak yeni anne olmuş kişilere yardımcı olması amacıyla 10 dakika uzunluğunda 7 egzersiz videosu eklendi.

Yeni videolar, “Bebek sahibi olduktan sonra yeniden forma girin” başlığı altında kullanıcılara sunuluyor. Kendisi de yeni bir anne olan Betina Gozo tarafından yönetilen egzersizlerde ana gövde, güç ve Apple’ın “Düşünceli Soğuma” antrenmanlarının birleşimi kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Servisteki diğer videolarda olduğu gibi, bu yeni videolarda da kendilerini biraz daha zorlamak veya daha yavaş hareket etmek isteyenlere rehberlik ediliyor. Soğuma egzersizlerinde doğum sonrasında gelişime ihtiyacı olan sıkışık noktalara odaklanırken, ana gövde egzersizlerinde de leğen kemiği çalıştırılıyor.

Apple yeni annelere kendilerine uygun olan hızda hareket etmeleri gerektiğini hatırlatıyor ve daha hızlı gitmeleri için bir baskı yapılamayacağının altını çiziyor. Şirket zorlu egzersizlerden önce doktorlardan onay alınması gerektiğini de vurguluyor.

Apple Fitness Plus servisini kullanmak için bir Apple Watch sahibi olmak gerektiğini hatırlatmakta fayda var. Resmi olarak Türkiye’de kullanımda olmayan servisin ABD’deki aylık abonelik ücreti 10 dolar.

İLGİLİ HABERLER