Teknoloji

Apple Card bir bıçağa dönüştürülürse neler olur? – Video

apple card bıçak

Titanyumdan yapılmış ve bembeyaz Apple Card‘ı modifiye etmek yeni bir akım oluşturacak gibi görünüyor. Metal kredi kartının CNC tezgahından geçirilip üstüne motif işlenmesinden sonra, bu sefer de Apple Card’ın gerçek bir bıçağa dönüştürüldüğünü görüyoruz.

Kredi kartı boyutlarında bıçak isteyenler için yepyeni ve parlak Apple Card’ı dönüştürmek gerekli olmayabilir. Bıçaklı plastik kredi kartı kılıfları veya katlanabilen ve açıldığında kredi kartı büyüklüğünde bir bıçağa dönüşen ürünler mevcut durumda.

Bu arada gerçek kredi kartı boyutlarında bir bıçak isteyenler için kullanabilecekleri tek seçenek bir Apple Card değil gibi görünüyor. Metalden yapılmış diğer kredi kartları da bilenip bıçağa dönüştürülebiliyor. Aşağıdaki video buna bir örnek olarak gösterilebilir:

Her ne olursa olsun, bu gibi çalışmaların YouTube veya benzeri ortamlarda yapılan gösterilerin ötesine geçmemesi gerekiyor. Metal kredi kartını sivriltip bir bıçak hâline getirmek, onu masum bir ödeme aracı olmaktan çıkarıp bir silah hâline getiriyor. Eğer havaalanlarına bu kredi kartı cüzdanda gidilirse, güvenlik açısından önemli bir sıkıntı oluşturacaktır.

İLGİLİ HABERLER