Teknoloji

Apple Animoji katalogunu zürafa, baykuş ve köpek balığıyla büyütüyor

apple animoji
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, iOS 12.2 geliştirici betasını haftanın ilk gününde yayınladı. Söz konusu sürüm, dört yeni Animoji‘yi de beraberinde getiriyor. Apple Animoji katalogunu genişletirken bu sefer tüm tercihlerini hayvanlardan yana kullanıyor. Yeni seçenekler zürafa, baykuş, köpek balığı ve yaban domuzu oluyor.

iPhone X, Xs, Xs Max ve XR ile yeni iPad Pro sahipleri, cihazlarının TrueDepth kamerasını kullanarak oluşturdukları kısa Animoji kliplerini iMessage ile arkadaşlarına gönderebiliyor. FaceTime görüşmeleri sırasında da yüzü bu animasyonlardan biriyle değiştirmek mümkün oluyor. Son eklemeyle birlikte Apple’ın sunduğu toplam Animoji sayısı 24’e çıkarken, katalogun büyük kısmını hayvanlar oluşturuyor. Hayvanlar dışında hayalet ve kaka emojisi gibi eğlenceli seçenekler de kullanıcılara sunuluyor.

Apple Animoji portföyüne eklediği yeni seçeneklere şu anda sadece iOS 12.2’nin ikinci geliştirici beta sürümünü indiren geliştiriciler erişebiliyor. Ancak bu durumun yakında değişmesi ve yeni Animoji seçeneklerinin herkes tarafından test edilebilmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER