Teknoloji

AirPods Pro için farklı bir seçenek iddiası

apple airpods pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

AirPods Pro, Apple’ın 2019’daki en başarılı ürünleri arasında yer alıyor. Bu başarı, Cupertino merkezli şirkete yeni ürünler konusunda ilham vermiş gibi görünüyor. Digitimes’ın haberine göre; Apple, AirPods Pro için uygun fiyatlı bir “Lite” versiyon hazırlamayı planlıyor.

AirPods Pro’nun bu yeni versiyonunun en önemli gücü, fiyatı olacak gibi görünüyor. Hâlihazırda AirPods Pro, ABD’de 249 dolar karşılığında satılıyor. AirPods 2 içinse 159 dolar ödemek gerekiyor. Bu nedenle AirPods Pro’nun Lite versiyonu da ikisinin arasında bir fiyat karşılığında satılacak gibi görünüyor.

AirPods Pro’nun Lite versiyonunun üretiminin Tayvan’da Universal Scientific Industrial tarafından gerçekleştirileceği söyleniyor. Yeni modelde “System-in-Package” olarak adlandırılan yonga mimarisinin kullanılacağı belirtiliyor.

Apple cephesinden uygun fiyatlı AirPods Pro için resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak şirketin bu kulaklığı yılın ortalarında piyasaya sürebileceği belirtiliyor. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle işlerin değişmesi de ihtimaller arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER