Teknoloji

AirPods 3 ve yeni iPad mini için oklar 2021’in ilk yarısını işaret ediyor

apple airpods pro

Analist Ming-Chi Kuo, Apple ürünlerine dair isabetli analiz ve öngörüleriyle tanınıyor. Kuo en son raporunda Apple’ın 2021’deki gelirlerinin iPhone 13’ün pil bileşenindeki değişiklik nedeniyle yüzde 100 oranında artacağını gösteriyor. Kuo, raporunda AirPods 3 ve LED ekranlı iPad mini’ye dair bilgiler de veriyor.

Rapora göre, Taiwan Career Technology önümüzdeki yıl itibarıyla yeniden Apple’ın tedarikçileri arasında yerini alacak. Bu iş birliği Apple’ın 2021’de çıkaracağı tüm ürünleri kapsayacak. Apple’ın takviminde yılın ikinci yarısında iPhone 13 öne çıkarken, AirPods 3 ve yeni iPad için yılın ilk yarısı işaret ediliyor.

iPhone 12’nin pillerinde hâlihazırda yumuşak ve sert levhalardan oluşan bir birleşim kullanılıyor. iPhone 13’lerde ise tamamen yumuşak levhaya geçiş yapılması bekleniyor. Yumuşak levhalı piller sert levhalı pillere kıyasla daha az katmana sahip. Yeni piller sayesinde cihazın içinde yer tasarrufunun sağlanması ve iPhone’ların üretim maliyetinin düşmesi amaçlanıyor.

Taiwan Career Technology’nin iPhone 13 ve iPhone 13 mini’nin pil siparişlerinin yüzde 40 ila 50’sini karşılaması öngörülüyor. Unimicron ve Unitech de diğer tedarikçiler arasında sayılıyor.

Apple AirPods 3, büyük ihtimalle mevcut AirPods Pro’ya benzer bir tasarıma sahip olacak. AirPods’un yumuşak levhalarının da Taiwan Career Technology tarafından sağlanması öngörülüyor. Mini LED iPad’ler için de Taiwan Career Technology tarafından optik bileşen ve yumuşak levha tedarik edeceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER