Apple’ın 9 Eylül tarihinde bir basın toplantısı düzenlemesi, bu toplantıda iPhone 6 ve iWatch’u tanıtması bekleniyordu. Dedikodusu ortalıkta dolaşan tarih nihayet resmiyet kazandı. Apple basın kuruluşlarına gönderdiği davetiyelerle 9 Eylülde gerçekleşecek toplantıyı doğruladı.
Davetiyede “Wish we could say more.” şeklinde bir slogan yazıyor. Bunu “Daha fazlasını söylemeyi dileriz.” şeklinde çevirebiliriz. Bu slogan içinde birçok anlamı barındırıyor. “Söylemek” fiilinden yola çıkarak Siri ve sesle kontrolle ilgili yeni özelliklerin tanıtılmasını bekleyebiliriz. iWatch’un genellikle sesle kontrol edilecek bir cihaz olacağı söyleniyor. Bu şekilde iWatch’un bu özelliğine bir gönderme yapılmış olabilir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple 9 Eylül’de iPhone 18 Pro ve katlanabilir iPhone’u tanıtacak

Google’dan Apple’ın katlanabilir iPhone planına çarpıcı ipucu

Apple yeni Mac mini’yi iPhone 18 Pro’dan önce tanıtabilir

iOS 27 beta 7 çıktı, Apple Eylül sürümüne yaklaştı

Apple bazı Apple Watch uygulamalarını geliştiriciler yerine güncelliyor
“More” yani “daha fazla” kelimesi de daha büyük ekranlı iPhone telefonunu işaret ediyor olabilir. Apple’ın bu etkinlikte bir yerine iki iPhone 6 modeli tanıtması bekleniyor.
9 Eylül tarihine kadar birçok söylenti ve sızıntıyı görmeye devam edeceğiz. Bunları Teknoblog’da aktarmayı sürdüreceğiz.
Apple 9 Eylül akşamı saat 8’de başlayacak etkinliği muhtemelen Apple TV ve web sitesi üzerinden yayınlayacaktır. Etkinliği canlı olarak takip edin veya etmeyin, sizi Teknoblog’a bekliyoruz. O akşam haber ve analizlerimizle yanınızda olacağız. Şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın.
Günün Öne Çıkan Fırsatları





REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.


