EğlenceTeknoloji

Apex Legends’ta yeni sezon dikkat çekici yeniliklerle başladı

apex legends 3. sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apex Legends için 3. sezon macerası ekim ayıyla birlikte başladı. Yeni sezonun oyunculara Crypto isimli yeni bir kahraman getireceği daha önce biliniyordu. 3. sezonla birlikte oyunculara yeni bir haritanın daha sunulacağı bilgisi ise kısa süre önce gündeme gelmişti. Bu bilginin doğruluğunun kanıtlanması da fazla zaman almadı.

World’s Edge adını taşıyan yeni haritada oyuncuları birbirinden farklı uçlarda hava durumları bekliyor. Bir tepede buzlardan kayan oyuncular, bir başka tepede lavlardan kaçmak zorunda kalabiliyor. World’s Edge’in hâlihazırda oyunda oynanabilen tek harita olduğunu belirtmekte fayda var. Respawn, “King’s Canyon” haritasını veriler ve geri bildirimler üzerinde çalıştıktan sonra yeniden kullanıcılara sunmayı planlıyor.

Apex Legends’ın yeni kahramanı Crypto ise drone’u ile düşmanlarının yerini havadan tespit edebiliyor. Drone’un 30 metre uzakta gördüğü şeyleri Crypto’nun da görmesi mümkün oluyor. Tuzakları ve duvarları yıkabilen Crypto, kalkanları zayıflatabiliyor ve oyuncuları yavaşlatıyor. Crypto’nun Caustic ve Wattson’a karşı etkili bir rakip olabileceği belirtiliyor.

Apex Legends 3. sezon güncellemesi başka yenilikler de getiriyor

Apex Legends’ın yeni sezonuyla sundukları bunlarla sınırlı kalmıyor. Isınması biraz zaman alan Charge Rifle isimli silah da oyuncuların karşısına çıkan yenilikler arasında yer alıyor. Bu silah eğer hedef tutturulursa karşı tarafta büyük zarara yol açıyor. Buz ve ateş temalı çok sayıda görsel unsuru beraberinde getiren güncelleme, yeni silah eklentileri de barındırıyor.

Apex Legends, 3. sezon ile oyunculara oyunu oynamak için biraz daha fazla sebep sunuyor. Savaş Bileti ödüllerini isteyenlerin hâlâ kesenin ağzını açmaları gerekse de, bunun eskiye kıyasla daha cazip bir hareket hâline geldiği söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER