Teknoloji

Any.DO yeni web uygulamasıyla daha büyük ekranlara atılım yapıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Any.DO gibi görev yönetimi uygulamaları kullanıcılara yapmaları gereken işleri hatırlatmak gibi önemli bir görevi yerine getiriyor. Any.DO rüştünü mobil platformlarda ispat etmiş olsa da, pek çok kullanıcı uzun süredir özel bir web uygulamasını bekliyordu. Beklenen web uygulaması bugün itibarıyla nihayet yayınlandı.

Purchase this image at http://www.stocksy.com/84450

Artık Any.DO kullanıcıları iOS ve Android uygulamaları dışında bilgisayarlarındaki tarayıcı üzerinden de servise erişebilecek. Any.DO’nun web uygulaması büyük ölçüde mobil uygulamalarla aynı deneyimi sunsa da, büyük ekrana göre hazırlanmış ekstra özellikler de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Odak Modu kullanıcıların önlerindeki görevlere hızlıca bakmasını sağlarken, aynı anda birden fazla klasörü gösteren Planlama Modu dosyaların klasörden klasöre taşınmasını mümlün kılıyor.

Yeni web uygulamasını duyuran Any.DO, aynı açıklamada kullanıcı sayısının 10 milyona ulaştığı bilgisini de paylaştı. CEO Omer Perchik yeni uygulamayla bu sayının daha da artmasını umduklarını dile getirdi.

İlgili >> Any.DO

 

İLGİLİ HABERLER