Eğlence

Marvel yeni Ant-Man filmi için kolları sıvadı

ant man 3

Marvel Sinema Evreni‘nde yeni döneminin detayları yavaş yavaş netleşmeye devam ediyor. The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre, Ant Man 3 için yapım süreci başladı. Serinin ilk iki filmini yöneten Peyton Reed‘in üçüncü filmde de yönetmen sandalyesinde oturacağı belirtildi.

Yeni filmde de Paul Rudd yine Scott Long, nam-ı diğer Ant-Man, olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Ant-Man, Avengers: Endgame’de Thanos’un mağlup edilmesinde önemli bir rol oynamıştı.

Marvel Sinema Evreni’nin dördüncü aşamasında bazı Avengers karakterleri yeni filmlerle izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni Ant-Man filminin Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile Thor: Love and Thunder‘ın ardından vizyona girmesi bekleniyor. Film için 2020’nin sonlarında veya 2021’in başlarında “Motor!” denilmesi öngörülüyor.

Ant Man 3 ne zaman vizyona girecek?

Marvel Sinema Evreni’nde dördüncü aşamaya dair detaylar geçtiğimiz yaz açıklanmıştı. Marvel Studios’un başkanı Kevin Feige, yeni dönemde sinema filmlerinin yanı sıra Disney+ için hazırlanan özel içeriklerin de bulunacağını belirtmişti.

Endgame sonrasında Marvel Sinema Evreni’nde yeni dönem, 1 Mayıs 2020’de vizyona girecek yeni Black Widow filmiyle başlayacak. The Falcon and The Winter Soldier ve The Eternals da 2020 sona ermeden izleyicilerin karşısına çıkacak. Marvel tarafından açıklanan mevcut takvime bakıldığında Ant Man 3 için 2022 öncesi bir vizyon tarihi pek olası görünmüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER