Teknoloji

AnkerMake M5C ile Anker, 3D yazıcı dünyasında ikinci adımını atıyor

ankermake m5c

Anker, ilk 3D yazıcısı AnkerMake M5 ile pek başarılı olamamıştı ancak yeni modeli AnkerMake M5C ile piyasaya yeniden atılıyor. AnkerMake M5C, Amerika Birleşik Devletleri’nde salı günü piyasaya sürüldü. Bu yeni ürün, ilk ürünün bazı gereksiz özelliklerini 400 dolarlık etiket fiyatı karşılığında, ortadan kaldırıyor.

AnkerMake M5C, 49 noktalı otomatik yatak seviyelendirme sistemine, esnek manyetik plakaya ve saniyede 500mm’ye kadar inanılmaz hızlarda yazdırmaya devam ediyor. Yeni yazıcı, daha hızlı ve basit kurulum için tek parça tasarıma sahip olmasına rağmen, bir miktar montaj gerektiriyor.

Ankermake M5C’nin öne çıkan özellikleri

Bu yeni modelde önemli bir yenilik, tüm metal hotend içermesidir. Bu, yazıcının daha yüksek sıcaklıklara ulaşmasına ve belirli türde tıkanıklıkları önlemesine yardımcı olabilir. Ancak, AnkerMake M5C’de eksik olan bazı özellikler de var, bunlar arasında AI kamera, eski filament bitiş sensörü ve her türlü ekran bulunuyor.

AnkerMake uygulaması, kullanıcıların yazdırma durumunu izlemelerine, yazıcıyı kontrol etmelerine ve dilimlenmiş modelleri doğrudan akıllı telefonlarından veya dizüstü bilgisayarlarından aktarmalarına olanak tanıyor.

Yeni AnkerMake M5C, kalite kontrol konusunda daha iyi mi olacak? Bu, Anker’in ikinci 3D yazıcısının gerçek başarısı olup olmadığını belirleyecek olan soru.

ankermake m5c

Anker, 3D yazıcı dünyasında yeni bir aşamaya geçerken, uygun fiyatı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu model, 3D yazıcı teknolojisinin geleceğinin ne olacağını görmemiz için bize yeni bir pencere açıyor. AnkerMake M5C, hızlı yazdırma yetenekleri ve yeni tasarımıyla ön plana çıkarken, fiyat etiketiyle de birçok kullanıcının ilgisini çekebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER