Teknoloji

Uykuyu Önemseyenler İçin Anker’dan Yeni Ürün: Soundcore Sleep A20 Kulaklıklar

anker soundcore sleep a20

Günümüzün hızlı tempolu yaşamında iyi bir gece uykusu, her zamankinden daha değerli hale geldi. Bu kapsamda Anker, uyku kalitesini artırmak amacıyla tasarladığı Soundcore Sleep A20 kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürüyor. Bu yeni model, “Dünya Uyku Günü”nde yapılan duyuru ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Kulaklıklar, ilk olarak 16 Nisan’da Kickstarter üzerinden satışa çıkacak, ardından 20 Mayıs’ta Amazon üzerinden de satın alınabilir olacak. Başlangıçta 149.99 dolarlık bir fiyat etiketi taşıyan bu ürün, Kickstarter kampanyası kapsamında 89.99 dolar gibi avantajlı bir fiyata sunulacak.

Soundcore Sleep A20, aktif gürültü iptali özelliği sunmuyor, ancak Anker’in geliştirdiği “Twin-Seal eartips” teknolojisi ile standart silikon kulak uçlarının üç katı gürültü engelleme kapasitesine sahip. Ayrıca kulaklıklar dahil edilen bir ses kütüphanesinden beyaz gürültü oynatarak dış mekan gürültülerinin uykunuzu bölmesini engellemeyi amaçlıyor. Kompakt tasarımı sayesinde, yan yatmayı tercih eden kullanıcılar için bile rahat bir kullanım sunuyor.

Anker Soundcore Sleep ile uyku modunda 14 saat kullanım

A20 modelinin en dikkat çekici yeniliği, pil ömründe sağladığı iyileştirme. Uyku modunda beyaz gürültü oynatırken 10 saat yerine 14 saate kadar kullanım imkanı sunan kulaklık, şarj kutusu ile birlikte toplamda 80 saate kadar dayanabiliyor. Müzik dinleyerek uyumayı tercih eden kullanıcılar için kulaklığın pil ömrü, 10 saate yükseltilmiş durumda; bu, önceki model olan A10’lara kıyasla önemli bir iyileşme anlamına geliyor.

Anker, ilk nesil uyku kulaklıklarına kıyasla bir dizi iyileştirme daha sunuyor. Yeni dahili alarm özelliği, yanınızdaki kişiyi rahatsız etmeden sizi uyandırma imkanı tanırken otomatik uyku izleme ve uyku pozisyonu takibi gibi özelliklerle uyku kalitenizi detaylı bir şekilde analiz etmenize olanak sağlıyor. Kulaklıklarınız kaybolursa, eşlik eden uygulama üzerinden kulaklıkların bir uyarı sesi çalmasını sağlayarak, onları yatağınızın içinden kolayca bulmanıza yardımcı olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER