Teknoloji

Android Honeycomb’un sakladığı Gingerbread arayüzü yüksek LCD yoğunluğuyla ortaya çıkarılabilir – Video

Google tablet ve akıllı telefonların 2011’in son çeyreğinde yayınlanacak Ice Cream Sandwich sürümüne kadar aynı Android versiyonunu kullanmayacağını belli etmişti. Ancak buna rağmen tablet dostu Honeycomb’un gerçekte bir Gingerbread arayüzü barındırdığını görmek ilginç oldu.

Graffix0214 rumuzlu bir internet kullanıcısına göre, root yetkilendirmesine sahip bir Android cihazında bir sistem dosyasında yapılacak ufak düzenleme ve Pocketables sitesinin önerdiği “LCDDensity for Root” uygulaması yardımıyla değiştirilecek LCD yoğunluk değeriyle bu arayüzü görmek mümkün. Pocketables daha küçük ve daha yoğun bir ekranı emüle etmesi için LCD yoğunluk değerinin 170 veya üstüne ayarlanmasını tavsiye ediyor. Bu işlemi yaptıktan sonra cihaz yeniden başlatıldığında Honeycomb’da Gingerbread arayüzüyle karşılaşacaksınız. Graffix0214 kendi denemesinin sonuçlarını aşağıdaki video ile paylaşıyor.

Bu arada aynı uygulamayı kullanarak LCD yoğunluğu 160 veya altına düşürüldüğünde herşey yeniden eski hâline dönüyor, bunu da note edelim.

Video: Honeycomb tablette Gingerbread arayüzü

İlgili – Pocketables

İLGİLİ HABERLER