Teknoloji

Android’in Fotoğraflar uygulaması kullanıcılara daha fazla kreatif kontrol sağlayacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

google-fotograflar-android-250515

Android’in Fotoğraflar uygulaması Google+’tan bağımsızlığını kazandığında ortaya çıkacak sonuç fazlasıyla merak ediliyor. Android Police sitesi tarafından yayınlanan ekran görüntüleri sayesinde bu konuda somut bir fikir elde etmek mümkün oluyor.

Ekran görüntülerine bakıldığında Google’ın Fotoğraflar servisinin Google+’tan çıkarılmasını, köklü değişiklikler yapmak adına bir fırsata dönüştürmek için kullandığı görülüyor. Auto Awesome özelliğinin yerini alan Assistant, etkili bir muadil işlevi görüyor ve kullanıcılara daha kapsamlı kreatif kontrol fırsatı sağlıyor.

Android cihaz sahipleri, yenilenen Fotoğraflar uygulamasıyla kendi başlarına daha fazla içerik üretebilecek. Arayüz eskisine kıyasla daha sezgisel bir hâl alırken; fotoğraf görüntüleme seçeneklerinin artması, gizlilik odaklı paylaşım seçeneklerinin geliştirilmesi ve fotoğrafların açılması için yeni hareket kontrollerinin sunulması dikkat çekiyor. Android’in Fotoğraflar uygulamasındaki yeniliklerin bu hafta gerçekleşecek Google I/O’da gözler önüne çıkması ihtimaller arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER