Teknoloji

Android’in Dijital Denge araçları daha fazla telefona geliyor

google android dijital denge

Google Android içinde sunduğu Dijital Denge araçlarıyla Android One ve Pixel telefon sahiplerinin yaşamlarını düzenlemeye yardımcı oluyor. Bu grup önümüzdeki dönemde biraz daha büyüyecek. Teknoloji devi, Dijital Denge’yi resmi Android deneyiminin ötesine taşıyacak.

Söz konusu açılım, Motorola’nın kısa süre önce tanıttığı Moto G7 telefonlarıyla başlayacak. Google’dan yapılan açıklamada, bu gruba başka üreticilerin katılacağı belirtilse de, Dijital Denge’nin diğer yeni durakları konusunda şimdilik somut bir bilg verilmedi.

Android Dijital Denge araçlarında ise şu an için bir değişim söz konusu değil. Kullanıcıların telefonlarıyla ve belirli uygulamalarda ne kadar zaman geçirdiklerini gösteren Dijital Denge’yle kullanıcılar aşırıya kaçan alışkanlıklarından kurtulmak için uygulamalara kullanım sınırı getirebiliyor. Dijital denge içindeki Wind Down özellikleri ise belirlenen sürü dolduğunda ekranın rengini griye çeviriyor ve bildirimlerin iletimini sınırlıyor. Dijital Denge araçlarının kullanımının tamamen isteğe bağlı olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER