Manşetler

Android Cihaz Yöneticisi web sitesi belirli cihazlar için faaliyete geçti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google bu ay başında kayıp Android cihazlarını bulma ve verilerini güvenli ve emniyetli şekilde silmeyi sağlayan uzaktan yönetim aracı Android Cihaz Yöneticisini duyurmuştu. Söz konusu cihazın kullanıcılara ulaştırılmasına başlandı.

android-cihaz-yoneticisi-120813

Söz konusu Android Cihaz Yöneticisi aracı belirli cihazlar için kullanıma sunuldu. Aralarında bir Google cihazı olan Nexus 7’nin de bulunduğu çeşitli cihazlara ait konum bilgileri ve kullanılabilecek uzaktan yönetim araçlarına Android Cihaz Yöneticisi sayfasından erişilebiliyor. Android cihazınıza eklediğiniz Google hesap bilgilerinizle web sitesine giriş yaparak cihazınızı görebilir ve uzaktan yönetmeye başlayabilirsiniz.

Android Cihaz Yöneticisi cihazınızın konumunu harita üzerinde gösteriyor. Ayrıca akıllı telefon veya tablet olsun, cihazın sesini çaldırıp nerede olduğunu bulabilir ve tek bir tıklamayla veri silme işlemini başlatabilirsiniz.

Google daha önce yaptığı açıklamada Android Cihaz Yöneticisi ve ona eşlik eden Android uygulamasının ağustos ayında, Android 2.2 ve üstü sürümle çalışan cihazlara ulaşmaya başlayacağını kaydetmişti.

İlgili >> Android Cihaz Yöneticisi

İLGİLİ HABERLER