Teknoloji

Android 11 beta sürümünün çıkışı bir kez daha ertelendi

Android 11 beta sürümünün çıkışı bir kez daha ertelendi

Android 11 beta sürümünün çıkışı, Google I/O 2020’nın koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilmesinin ardından ertelenmişti. Yazılım devi, kısa bir açıklamayla yeni Android versiyonunun ilk betasının çıkışının bir kez daha ertelendiğini duyurdu.

Google’ın Android Developers isimli Twitter hesabı aracılığıyla yapılan duyuruda 3 Haziran’da başlaması planlanan dağıtımla birlikte çevrimiçi ortamda düzenlenecek çıkış etkinliğinin de ertelendiği açıklandı. Şirketin açıklamasında, “şimdi kutlama yapacak zaman değil” ifadesinin yer alması da ayrıca dikkat çekti.

Google’ın etkinliği neden iptal ettiği şu an için bilinmiyor. Ancak şirketin “kutlama modunda” olmaması konusunun yoruma epey açık olduğu söylenebilir. Google, söz konusu etkinlikte uzun bir açılış konuşmasının yanı sıra soru-cevap ve geliştirici seanslarına da yer verecekti.

Android 11 beta sürümünün dağıtımının ne zaman başlayacağı da şu an için belirsizliğini koruyor. Google’dan yapılan açıklamada, konuyla ilgili detaylı bilgilerin “yakında” paylaşılacağı belirtildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER