Eğlence

Among Us’ı Epic Games Store’dan satın alanlara özel Fortnite hediyeleri

among us ücretsiz

Among Us’ı 9 Haziran 2023’e kadar Epic Games Store üzerinden satın alanlar, Fortnite oynarken kullanabilecekleri özel hediyelere sahip olabilecek. Oyunculara Crewmate Back Bling adını taşıyan bir kostüm ve Distraction Dance (Dikkat Dağıtma Dansı) adı verilen bir emote (hareket) armağan ediliyor.

Crewmate Back Bling’de oyunculara Among Us’takine benzer bir mürettebat kostümü sunuluyor. Kostüm için kırmızı, mavi, yeşil, pembe, turuncu, siyah, beyaz, kahverengi, mor ve sarı olmak üzere on farklı renk seçeneği mevcut. Dikkat Dağıtma Dansı ise Innersloth imzalı bir diğer oyun olan The Henry Stickmin Collection’dan ilham alıyor.

İki oyun arasındaki ilişkinin mazisi daha eskiye dayanıyor. Epic geçtiğimiz yıl Fortnite için Impostors (Hainler) modunu duyurmuştu. En fazla on oyuncunun oynayabildiği bu modda sekiz kişi ajan, iki kişi de hain oluyor. Ajanlar köprüyü korumaya çalışırken, hainler de köprüyü patlatmaya çalışıyor.

Among Us, Epic Games Store’da 8 TL karşılığında satılıyor. Epic Games’in mega indirim günleri kapsamında oyunculara 16 Haziran’a kadar özel indirim fırsatları sunulduğunu belirtmekte de fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER