Teknoloji

Amazon Prime Video Mac uygulaması yayınlandı

amazon prime video mac
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Amazon Prime Video platformunun Mac uygulamasını yayınladı. App Store üzerinden ücretsiz olarak erişilebilen uygulama ile Prime Video’daki dizi ve filmler çevrimdışı izlemek için bilgisayara indirilebiliyor. Bunun özellikle uzun iş seyahatleri ve tatiller için kullanışlı bir özellik olduğu söylenebilir.

The Verge sitesinin haberine göre, kullanıcılar internet üzerinden izleyecekleri veya bilgisayarlarına indirecekleri videonun kalitesini kendileri seçebilecek. Uygulama Resim içinde Resim ve AirPlay gibi yerleşik macOS özelliklerini destekliyor. Prime Video Mac uygulamasında içerik kiralamak ve satın almak için özel bir sekme de mevcut. Uygulamayı indirebilmek için macOS Big Sur veya daha sonra çıkan sürümlerden birine sahip olmak gerekiyor.

Amazon Prime Video Mac uygulamasını dağıtıma çıkarırken, Fotoğraflar uygulamasının iOS ve web sürümlerini de yeniledi. Yenilenen uygulamada insanlar, mekanlar ve yıllar üzerinden arama yapılıyor. Fotoğraflarda sıklıkla görülen kişilerin yüzlerini tıklanabilir şekilde gösteren uygulamada sonuçlar yıl ve mekan kriterleriyle daraltılabilecek. Uygulamanın yeni arayüzünü aşağıdaki videoda da görmek mümkün.

Amazon Fotoğraflar uygulaması kullanıcılara tam çözünürlüklü görselleri için sınırsız depolama alanı veriyor. Prime üyelerine ise videolar için 5 GB depolama alanı sağlanıyor. Prime üyesi olmayanlar ise tüm içerikleri için 5 GB depolama alanına sahip oluyor.

İLGİLİ HABERLER