Eğlence

Amazon Prime Video Android uygulamasında bölümleri karıştır özelliği keşfedildi

amazon prime video

Amazon Prime Video uygulamasına yeni bir özellik getiriyor. Kullanıcılar dizi bölümleri içinde karıştırma yapabilecekler.

Android Police sitesinin dikkat çektiği bu değişiklik Android telefonlardaki Prime Video uygulamasında görünüyor. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar ortamda ses bulunmasını istedikleri durumlarda, özellikle daha önce izledikleri dizilerin bölümleri içinde karıştırma yaparak karşılalarına çıkan bölümleri izleyebilecekler. Hangi bölümü seçebilecekleri konusunda kararsızlık yaşamayacaklar.

Ne var ki, bu özellik tüm dizi bölümleri içinde karıştırma yapmaya izin vermiyor. Sadece sezon bölümleri arasında karıştırma yapılabiliyor. Ayrıca şu anda yalnızca Android uygulamasında mevcut gibi görünüyor. Bölüm karıştırma özelliğinin Prime Video iOS uygulamasına veya web versiyonuna gelip gelmeyeceğini şu an için bilmiyoruz.

Netflix de birkaç yıldır bölümleri karıştırma tarzında bir özelliği test ediyor. Şirket bunu çok yakında geniş kullanıcı kitlesine sunmayı planlıyor.

Netflix, en son gerçekleştirdiği finansal sonuçlar telekonferans görüşmesinde, karıştırma yeteneğinin 2021’in ilk yarısında küresel olarak kullanıma sunulacağını duyurdu. Karıştırma özelliği, tek bir düğmeye tıklayarak Netflix’in size izleyecek bir şeyler sunmasını sağlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER