Teknoloji

Amazon Prime Day 2022 temmuz ayında gerçekleşecek

amazon prime day 2022

Amazon geleneksel Prime Day etkinliğini 2022 yılında temmuz ayında gerçekleştirecek. Şirketin Prime abonelerine özel fırsatlar sunduğu bu alışveriş etkinliği normal şartlar altında her yıl haziran ayında gerçekleştiriliyordu. Etkinlik 2020’de pandemi nedeniyle ekim ayına ertelenmiş, 2021’de ise yine haziran ayında düzenlenmişti.

Amazon konuyla ilgili açıklamayı 2021’in birinci çeyreğine ait finans raporunda yaptı. Şirket Prime Day 2022’nin kesin tarihleri veya kullanıcıları bekleyen fırsatlar hakkında bilgi vermedi.

Amazon’un açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: “Prime Day etkinliği bu yıl temmuz ayında 20’den fazla ülkede gerçekleşecek. Amazon’un yıllık alışveriş etkinliğinde Prime aboneleri her kategoride ulusal markaların veya küçük işletmelerin indirimli tekliflerinden yararlanabilecek.”

Amazon Prime aboneliği hâlihazırda Türkiye’deki en avantajlı ve uygun fiyatlı abonelik olarak tanımlanabilir. Aboneler aylık 7,90 TL karşılığında hem alışveriş yaparken Prime avantajlarından yararlanıyor hem de Prime Video ve Prime Gaming servislerine erişebiliyor.

Amazon Prime Day 2022 etkinliğinin kesin tarihlerini de ilgili açıklama geldiğinde Teknoblog’da bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER