Teknoloji

Amazfit’in yeni akıllı saati Pop 3S’in ilk bilgileri paylaşıldı

amazfit pop 3s

Amazfit Pop 3S adını taşıyan yeni akıllı saatini yakında resmen gözler önüne çıkacak. 1.96 inç AMOLED ekrana sahip Pop 3S, Amazfit’in şimdiye kadarki en büyük ekranlı akıllı saati olacak. 502 x 410 ppi çözünürlüklü bu panelin piksel yoğunluğunun 330 ppi olduğu belirtildi.

Şirketin mevcut modellerinden GTS’de 1.75 inç büyüklüğünde 341 ppi ekran bulunuyor. Bip 3 ve 3 Pro modelleri ise 1.69 inç 218 ppi ekrana sahip. Pop 3S’in kare ekranı da gelen mesaj ve bildirimlerden çok sayıda bilgiyi gösterebilecek.

Adına rağmen, Pop 3S üst segment bir akıllı saat olacak. Paslanmaz çelik kayış ve tuşlara sahip olan akıllı saatin ekranı 2.5D camla korunuyor. Kullanıcılara 100’den fazla kişiselleştirilebilir kadran seçeneği de sunuluyor.

amazfit pop 3s

Mikrofon ve hoparlör ile gelen Pop 3S, Bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapmak için kullanılabiliyor. Saatteki kişiler uygulamasında çağrı geçmişi ve tuş takımı da yer alıyor. Mikrofon ve hoparlörden dijital asistanla etkileşim için de yararlanılabiliyor.

amazfit pop 3s

Pop 3S ile 24 saat boyunca kalp atış hızını takip etmek, SpO2 ve stres ölçümü, uyku takibi mümkün olacak. Saatte 100’den fazla spor modu da kullanıcıları bekliyor.

amazfit pop 3s

Amazfit Pop 3S için ne kadar ödemek gerekecek?

Amazfit Pop 3S kullanıcılara 12 güne varan pil ömrü vadediyor. Ancak bunun için sürekli açık ekranın devredışı bırakılması gerekiyor gibi görünüyor. Saatin ne zaman çıkacağı ve fiyatı henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER