Teknoloji

Amazfit Bip 3 akıllı saat tanıtıldı, işte özellikleri

amazfit bip 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Amazfit Bip 3 adını taşıyan yeni akıllı saatini Brezilya’da gözler önüne çıkardı. Uygun fiyatlı akıllı saatte 1.69 inç büyüklüğünde TFT LCD ekran, kalp atış hızı ve kandaki oksijen seviyesini takip, GPS gibi özellikler bulunuyor.

60 farklı egzersiz modunu destekleyen saatte uyku ve stres takibi özellikleri de mevcut. Bip 3’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 280 mAh kapasiteli pili veriyor. Bu pil saati iki hafta boyunca çalıştıracak gücü sağlıyor.

Bip 3, 5 ATM’ye kadar suya dayanıklı. Akıllı saat için sunulan renk seçenekleri siyah, pembe ve mavi olarak sıralanıyor. Saatle birlikte kullanıcılara 50’den fazla kadran seçeneği sunuluyor. Bu seçeneklerden ikisi kullanıcılar tarafından özelleştirilebiliyor. Kullanıcılar kendi seçtikleri bir görseli de arka plan olarak ayarlayabiliyor.

amazfit bip 3Amazfit Bip 3, Brezilya’da 279 real (965 TL) karşılığında satılacak. Saatin satışı ilk etapta Amazon tarafından gerçekleştirilecek. Saatin diğer bölgelerde ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER