Teknoloji

Alienware yeni oyun monitörleriyle oyunculara hızlı deneyim yaşatacak

alienware 27
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Alienware iki yeni oyun monitörünü gözler önüne çıkardı. Alienware 27 ve 25 adını taşıyan yeni monitörlerden biri 360 Hz değişken yenileme hızıyla dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor.

Yenileme hızı 360 Hz olan Alienware 25, 1080p çözünürlüklü 24.5 inç büyüklüğünde bir IPS monitör. Bu monitörün hedef kitlesinde e-spor ile profesyonel olarak ilgilenen oyuncular yer alıyor. Markanın füturistik tasarım unsurlarını barındıran Alienware 25, entegre kulaklık standına sahip. RGB aydınlatmanın tercih edilmemesi ise dikkat çeken bir diğer unsur oluyor.

Altıgen tabanın tasarımını yenileyen Alienware, tasarım sürecinde profesyonel oyunculardan geri bildirim aldığının altını çiziyor. Bu yeni tasarım sayesinde klavye ve fare için maksimum alanın sağlandığı ifade edilirken, monitörün sRGB renk gamının yüzde 99’unu kapsadığı ve HDR10 desteği sunduğu da vurgulanıyor.

alienware 25
Alienware 27

Alienware’in diğer yeni monitörü olan Alienware 27 ise 27 inç büyüklüğünde bir IPS panele sahip. Maksimum yenileme hızı 280 Hz olan bu panelin çözünürlüğü ise 1440p. Alienware 25’e kıyasla daha havalı görünen bu monitör, beyaz rengi ve üç alanlı AlienFX aydınlatmasıyla dikkat çekiyor.

Bu model sRGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsıyor. DCI-P3 renk gamında ise kapsama alanı yüzde 95 seviyesinde. VESA DisplayHDR 600 desteğine sahip bu modelde de entegre kulaklık standı mevcut.

Alienware 25, 7 Eylül’de, Alienware 27 ise 6 Ekim’de satışa sunulacak. Alienware 25’in İngiltere’deki fiyat etiketinde 399 pound, diğer modelin fiyat etiketinde ise 519 pound yazacak.

İLGİLİ HABERLER