Teknoloji

Algoriddim djay Pro masaüstü uygulamasıyla profesyonel DJ’leri hedefliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

algoriddim-djay-pro-191214

Algoriddim’in popüler miksleme uygulaması djay genel kullanıcı kitlesi için ders niteliğinde bir uygulamadır. Festivallerde ve kulüplerde çalan DJ’ler Serato veya Traktor gibi yazılımları tercih edebilirler, ancak eğer bir telefon veya tablet üzerinden DJ’lik hünerlerinizi sergileyecekseniz, o hâlde ulaşabileceğiniz en kolay seçenek djay olacaktır.

Şimdiye kadar 15 milyon kez indirilen bu uygulama kısa bir süre önce mobil cihazlardaki zincirini kırdı ve OS X versiyonuyla birlikte masaüstü ortamlara da daldı. Bu da uygulamanın artık biraz daha profesyonel kullanıcı kitlesine hitap etmek istediğini gösteriyor. Algoriddim bu isteğini daha iyi yansıtacak şekilde, daha profesyonel şekilde iş yapan DJ’ler için djay Pro adlı yeni uygulamasını tanıttı.

Adından da anlaşılacağı üzere djay Pro daha geniş kapsamlı bir uygulama olmasıyla dikkat çekiyor. Dalga formları, efektler ve MIDI kontrolör uyumluluğu gibi özelliklere sahip olan bu uygulamanın en önemli silahı ise Spotify entegrasyonuyla birlikte gelmesi. Daha önce mobil versiyonda kullanıma sunulan bu özellik artık profesyonel DJ’lerin de yararlanabileceği önemli bir kaynak olacak.

Dört farklı sanal DJ katı, bazıları uygulama için satışla sunulan yeni efektler, örnekleyici, Spotify veya iTunes’tan sürükle-bırak tekniğyle şarkı seçimi, yeni bir tasarım da djay Pro’nun diğer yenilikleri arasında bulunuyor. djay Pro’nun Apple’ın 5K iMac’ini desteklemesi de bir o kadar şaşırtıcı ve memnuniyet verici bir özellik olarak nitelendirilebilir.

djay Pro niteliklerine erişmek için 70 dolarlık fiyatı karşılamak gerekiyor. Ayrıca uygulamanın çalışması için OS X 10.9 veya üstü ile çalışan bir Mac gerekiyor. Eğer şimdi djay Pro’yu satın almak isterseniz, Algoriddim yeni çıkışın şerefine 20 dolarlık bir indirim yapıyor.

İLGİLİ HABERLER