Eğlence

Algoriddim’in popüler DJ uygulaması djay 2 Android’de

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

algoriddim-djay-2-291014

Algoriddim’in Mac ve iOS’te popüler olan müzik uygulaması djay 2, profesyonel DJ’lik yapanların favori yazılımları arasında bulunuyor. Şirket şimdi bu uygulamayı Google Play ve Amazon Appstore uygulama mağazalarına, dolayısıyla Android tabletlere getiriyor. Böylelikle Android cihazı kullanan müzik yapımcıları da masaüstü kalitesinde müzik çalma ve gerçek zamanlı miksleme imkanlarına kavuşmuş olacak.

djay 2’nin kullanıcı arayüzü gerçek hayattan esintiler taşıyor, fiziksel bir DJ setinin görünümünü barındırıyor. djay 2, cihazda Spotify uygulamasının yüklenmesine ihtiyaç duymadan Spotify’a bağlanabiliyor ve burada bulunan şarkıları da kullanarak çalma ve miksleme yapabiliyor.

djay 2 ile birlikte 7 günlük Spotify Premium aboneliği de sunuluyor, ayrıca djay 2 Spotify’ın tavsiye algoritmalarından yararlanarak uygulamayı kullanan DJ’lere sıradaki en uygun şarkının hangisi olabileceğine dair bazı tavsiyeler de sunuyor. Aslında profesyonel DJ’lerin bu gibi tavsiyelere pek ihtiyacı olmayacaktır, ancak DJ’likle amatör olarak ilgilenenler bu tavsiyelerden fazlasıyla yararlanacaktır.

Algoriddim’in popüler uygulaması Google Play Store’da 5,99 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. Aşağıdaki kaynak bağlantıyı takip ederek bu uygulamayı Android tabletinize indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER