Teknoloji

Alcatel OneTouch Pixi 4, Pixi 3 ve CareTime çocuk saatiyle CES’e geliyor

alcatel-onetouch-caretime-040116

Alcatel OneTouch, 6 Ocakta resmi açılışı gerçekleştirilecek CES 2016 tüketici elektroniği fuarı öncesinde burada sergileyeceği yeni ürünlerin duyurusunu gerçekleştirdi. Pixi 4 ailesi, Pixi 3 tablet ve çocuklara özel giyilebilir ürün CareTime Alcatel’in standında gösterilecek ürünler arasında bulunuyor.

Teknik özellikler hakkında çok fazla detay verilmese de, Windows 10 ile çalışan giriş seviyesi 8 inç tablet Pixi 3 tablet Alcatel OneTouch’ın CES 2016 standının yıldızlarından olacak gibi görünüyor. Android ile çalışan Pixi 4 ile ilgili fazla bir detay olmasa da, bu seri içinde 3.5 inç ve 4 inç ekranlı kompakt modellerin yanında 6 inç phablet ve 7 inç tablet cihazların da bulunduğu biliniyor.

Son olarak CareTime GPS saat de temel özellikler ve cezbedici noktaları itibarıyla ebeveynlerine çocuklarıyla ilgili olarak daha fazla rahat etme imkanı veriyor. Renkli ve eğlenceli bir tasarıma ve çocukların rahat kullanacağı basit bir kullanıcı arayüzüne sahip olan bu saat Android ve iOS ile uyumlu. Ayrıca IP65 sertifikasıyla da toza ve düşük basınçlı su sıçramalarına karşı koruması belgeleniyor.

alcatel-onetouch-pixi-3-tablet-040116

Çocukların konumunu sürekli izleme fırsatı sunan CareTime, kaydedilmiş 5 telefon numarasına da arama başlatma özelliğine sahip. Buna ek olarak önceden tanımlanmış 10 kişiye de cevaplama özelliği bulunuyor. Avrupa ve Latin Amerika’da bu nisan ayında satışa sunulacak olan CareTime’ın fiyatının 100 doların altında olması bekleniyor. Pixi 3 Window 10 tabletin ve diğer Pixi 4 ailesi üyelerinin de benzer şekilde uygun fiyatlı olması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER