Teknoloji

Alcatel 1S Türkiye’de satışa sunuldu

alcatel 1s

TCL’in bu yıl Barselona’daki Mobil Dünya Kongresi’nde duyurusunu gerçekleştirdiği giriş segment Android telefonlardan bir tanesi olan Alcatel 1S, Türkiye’de satışa sunuldu.

Alcatel 1S, şirketin belirttiğine göre, son teknoloji ürünü özellikleri ve yazılımıyla giriş seviyesinde sorunsuz kullanıcı deneyimini mümkün kılıyor. Sekiz çekirdekli işlemci ve 32 GB dahili hafıza özelliğiyle gelen, Android Pie yüklü, 3 GB RAM’e sahip bu cihaz, gün boyu bağlantıda kalmak ve aynı anda birden fazla iş yapmak isteyen kullanıcıların bir akıllı telefondan beklediği her şeyi karşılıyor.

Alcatel 1S’in 16MP (yazılım interpolasyonuyla) + 2MP’ye kadar ulaşan çift arka kamera özelliğiyle gördüğünüz tüm güzel manzaraları gerçek zamanlı bokeh efektiyle yakalayabilirsiniz. Arka kamera diyafram açıklığı ve ön kamera LED flaş özelliği sayesinde, az ışık koşullarında dahi muhteşem manzaralardan selfie’lere kadar çok yönlü kareler çekebilirsiniz. Şık, zarif ve ergonomik tasarımıyla elinizde kolayca taşıyabileceğiniz Alcatel 1S, aynı zamanda güvenlik ve rahatlığı bir araya getiren dâhili arka parmak izi sensörü ve yüz tanıma yazılımı Face Key’e sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Alcatel 1S, kullanıcıların uygun fiyata satın alabilecekleri şık bir seçenek olarak dikkat çekiyor. 899 TL’lik fiyata sahip olan cihazda, 5.5 inç 18:9 HD + Full View Ekran yer alıyor. Alcatel 1S’in 2.5D cam ön yüzü ve fırçalanmış metalik arka yüzüyle tasarım ve performans açısından da üst düzey bir deneyim vadettiği belirtiliyor.

Alcatel 1S; siyah, mavi ve altın fırçalı metalik bitimli renk seçenekleriyle Türkiye’de piyasaya sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER