ManşetlerSatın Alma Rehberi

Akıllı bileklik önerileri arayanlar için yardımcı olacak video

akıllı bileklik önerileri

Haziran geldi, bugünlerde hava sonbaharı anımsatsa da, bunların son soğuklar olduğunu ve artık sıcak günlerin başlayacağını düşünüyoruz. Normalleşmenin başlamasıyla birlikte, sosyal mesafeyi koruyarak dışarıda daha fazla vakit geçirmeye başlayacağız. Bu durumda hareketli günlerin sayısı da artacaktır. Bu hareketli günleri fırsata çevirmek, daha sağlıklı bir yaşama ve daha fazla egzersiz dolu günlere başlangıç yapmak isterseniz, bu noktada akıllı bileklikler hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı birer arkadaş olacaktır. MediaMarkt için hazırladığımız videoda akıllı bileklik önerileri yer alıyor. Akıllı bileklik tavsiyesi isteyenler için farklı fiyat noktalarında sıraladığımız öneriler yardımcı olacaktır.

Videoda yer alan akıllı bileklik önerileri içinde fiyatı 129 TL’den başlayan Realme Band de var. Bununla birlikte fiyatı 1000 TL’nin üstüne çıkan, hatta bazıları tarafından akıllı saat olarak nitelendirilen Fitbit Charge 4 de mevcut. Ayrıca Huawei’nin mayıs ayında Türkiye’de satışa sunduğu ve yakın zamanda detaylı incelemesini yayınladığımız Huawei Band 6 da akıllı bileklik tavsiye videosunda yer alıyor.

İşte akıllı bileklik önerileri videosu içinde yer alan seçenekler:

  1. Realme Band
  2. Huawei Band 3e
  3. Samsung Galaxy Fit 2
  4. Xiaomi Mi Band 5
  5. Huawei Band 6
  6. Fitbit Charge 4

Yukarıda listelediğimiz bu akıllı bileklikleri ve diğer seçenekleri MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER