Teknoloji

AirPods Pro 2022’de spor odaklı özelliklerle yenilenebilir

Apple AirPods Pro İncelemesi kablosuz kulaklık 2 ios 15

2019’un sonbaharında tanıtılan AirPods Pro, önümüzdeki dönemde yenilenmesi beklenen Apple ürünleri arasında yer alıyor. Bloomberg’in haberine göre, Apple AirPods Pro’yu 2022’de yenileyecek. Şirketin AirPods Pro’dan önce bu yıl bitmeden standart AirPods’u yenilemesi bekleniyor.

Yeni AirPods Pro’nun spor takibi için geliştirilmiş hareket sensörlerine sahip olacağı söyleniyor. Yeni AirPods’un ise mevcut AirPods Pro’ya benzer bir tasarıma sahip olabileceği uzun süredir konuşuluyor.

Daha önce çıkan bir haberde, yeni AirPods Pro’da saplardan tamamen vazgeçilebileceği ve kulaklığın Samsung Galaxy Buds veya Google Pixel Buds’a benzer bir tasarıma sahip olabileceği belirtilmişti. Ancak Apple’ın tasarım konusunda farklı yaklaşımları test ettiği ve nihai kararını vermediği de vurgulanmıştı.

Apple’ın iki yeni AirPods’un yanı sıra ekranlı bir HomePod geliştirdiği de söylentiler arasında yer alıyor. Buna ek olarak, kameralı ve hoparlörlü Apple TV benzeri bir cihazın hazırlıklarının da sürdüğü konuşuluyor.

Yeni AirPods, Apple’ın tamamen kablosuz kulaklık portföyünde uzun süredir yaptığı ilk yenilik olacak. Daha önce de belirttiğimiz gibi AirPods Pro 2019’un sonlarında tanıtılmış; giriş segmenti AirPods ise 2019’un mart ayında yenilenmişti. Apple’ın ilk kulak üstü kablosuz kulaklığı AirPods Max ise geçtiğimiz aralık ayında tanıtılmıştı.

İLGİLİ HABERLER