Teknoloji

AirPods Pro 2’yi bekleyenler için iyi haber

airpods pro 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

AirPods Pro 2 kablosuz kulaklık Apple’ın 2022’de tanıtması beklenen ürünler arasında yer alıyor. Ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre, Çin’deki üretim süreçlerini etkileyen tedarik zinciri sıkıntıları yeni AirPods Pro‘yu etkilemiyor. Kuo AirPods Pro 2’nin üretim takviminde bir sarkma olmadığını belirtti.

Bu durumda Apple’ın kulaklığın üretimini Vietnam’a kaydırmasının etkili olduğu söyleniyor. Vietnam’da COVID-19 salgınının durumu Çin’den daha farklı seyrediyor. Uygulamaya koyulan önlemlerin de farklı olduğunu belirtmek gerekiyor.

Yeni AirPods Pro’nun yılın ikinci yarısı içinde tanıtılması bekleniyor. Hatta daha net konuşmak gerekirse eylül veya ekim aylarında gözler önüne çıkması muhtemel görünüyor. Dolayısıyla üretimin de bu tarihler yaklaşırken başlaması bekleniyor.

Ming-Chi Kuo’nun verdiği bilgiye göre, AirPods Pro 2 yine taşıma kutusundaki Lightning girişiyle şarj edilecek. USB-C’ye geçişin önümüzdeki nesillerde yapılması öngörülüyor. Apple’ın iPhone 15 serisiyle birlikte akıllı telefonlarında da USB-C girişine geçiş yapacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER