Adobe Photoshop Lightroom iOS uygulaması için yayınlanan son güncelleme, kayda değer yenilikleri de beraberinde getirdi. Uygulama bundan böyle 3D Touch’ı ve Apple’ın iPad Pro serisi için geliştirdiği özel kalemi Apple Pencil’i destekleyecek.
Lightroom’u Apple Pencil ile birlikte iPad Pro üzerinde kullananlar, artık kalemin ucunu ekrana bastırarak parlaklık, pozlama ve diğer ayarlar üzerinde değişiklik yapabilecek. Şirket tarafından “Fırça Seçimi” olarak adlandırılan bu araç, 3D Touch özelliğini taşıyan iPhone’larda da kullanılabilecek. Kullanıcılar parmaklarını ekranın üzerinde seçtikleri bölgeye bastırarak aynı imkanlardan yararlanabilecek.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple, App Store’daki sahte kripto uygulaması nedeniyle milyon dolarlık davayla karşı karşıya

Tim Cook Apple’daki son bilanço görüşmesinde vedasını yaptı

Apple’dan yapay zekâ için ücretli iCloud Plus planı sinyali

Apple’ın yeni MacBook tasarımı beklenenden daha hızlı yayılabilir

Apple bellek krizi yüzünden iPhone fiyatlarını artırabilir
iOS kullanıcılarına oldukça kullanışlı görünen yeni özellikler sunan Adobe, Android kullanıcılarını da unutmadı. Photoshop Lightroom Android uygulamasının Android’e özel bir arayüz taşıyan yeni sürümü de kullanıcılarla buluştu.
Adobe Photoshop Lightroom iOS uygulamasının tasarımında da değişiklik yapıldı
Photoshop Lightroom iOS uygulamasının tasarımında da kullanımı kolaylaştıracak bazı değişiklikler yapıldı. Artık fotoğraflardaki keskinliği değiştirme veya gürültüyü azaltma gibi işlemler detaylar sekmesi üzerinden daha rahat biçimde gerçekleştirilebilecek. Buna ek olarak, iPad üzerinde de uygulamayı kullanmak daha kolay hâle gelecek. iPhone’da ise uygulama içi kamera modu fotoğrafta hangi bölümlerde pozlamanın yüksek olduğunu gösterecek. Bu sayede fotoğraf çekilmeden önce kareyi iyileştirmek de mümkün olacak.
Günün Öne Çıkan Fırsatları






REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.


