Teknoloji

Adobe Max etkinliği sanal ortamda ve ücretsiz olacak

adobe max

2020 yılındaki pek çok etkinlik gibi, Adobe Max konferansı da bu yıl sanal ortamda düzenlenecek. Katılımı ücretsiz olacak etkinlik, 20 Ekim’de başlayacak. Etkinlik için kayıtlar şimdiden açılmış durumda.

Etkinlikte içerik demoları, özellik ön izlemeleri gibi programların yanı sıra müzikal performanslar da sergilenecek. Bunlara ek olarak, ünlü isimler de Adobe Max’te boy gösterecek. Ava DuVerney, Keanu Reeves, Anne Leibovitz ve Tyler The Creator Adobe Max’in sanal sahnesine çıkacak.

Etkinliğe şimdiden kayıt yaptıranlara ücretsiz olarak bir tişört de armağan edilecek. Bu kullanıcılar etkinlikteki takvimlerini daha esnek biçimde düzenleyebilecek ve eğitmen dosyalarına erişebilecek.

Geçtiğimiz yılki Max etkinliğinden bu yana Creative Cloud dosyalarına Gmail üzerinden erişimi kolaylaştıran Adobe, yeni tarayıcı kısayolları çıkarmış ve eğitmenlere Creative Cloud erişimlerini uzaktan eğitim görenlerle paylaşma imkanı sunmuştu. Bazı yeni Photoshop özellikleri de geliştiren şirket, iOS ve Android için Photoshop kamera uygulamasını duyurmuştu. Adobe’nin bu yıl da Photoshop’a ekleyeceği fotoğraf etiketleme özelliğinin demosunu yapması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER