Eğlence

Adidas’tan Ninja’ya özel spor ayakkabı

adidas ninja nite jogger

Kişiye özel spor ayakkabı modelleri, genellikle profesyonel sporcular için üretilir. Ancak günümüzde değişen dünya dinamikleri, başka grupları da spor ekipmanı üreticileriyle yaklaştırıyor. Bu gruplardan birisi de profesyonel video oyun oyuncuları veya kısacası e-sporcular. En popüler oyun yayıncılarından biri olan Ninja, bu doğrultuda Adidas ile işbirliğine gitti.

Taraflar arasındaki işbirliği geçtiğimiz ağustos ayında duyurulmuştu. Bu işbirliğinin ilk meyvesi olan ve Adidas’ın Ninja için özel ürettiği spor ayakkabı gözler önüne çıktı.

Ninja Nite Jogger adını taşıyan ayakkabıda renk olarak Ninja’nın imzası hâline gelen mavi renk tercih edilmiş. Ayakkabının orta kenarlarından birinde “Ninja”, diğerinde ise “Time In” yazıları bulunuyor. Dış kenarlarında ise Adidas’ın imzalarından biri olan üç çizgi görülüyor.

Ayakkabının görsel bakımdan Adidas’ın diğer modellerine kıyasla daha az çekici göründüğü söylenebilir. Ancak şirketin öncelikli hedef kitlesi, Ninja’nın hayranları olduğu için bu durum çok da büyük bir sorun teşkil etmeyecek gibi görünüyor.

Adidas Ninja Nite Jogger’ı yıl bitmeden satışa çıkaracak

Popüler oyun yayıncılarının marka elçisi olması yeni bir şey değil. Ancak Ninja’nın Adidas’la yaptığı işbirliği, e-sporun ana akım popüler kültürün bir parçası hâline geldiğini göstermesi açısından önem taşıyor.

Ninja Nite Jogger, 31 Aralık’ta yurt dışında satışa sunulacak. Ayakkabının yetişkin erkeklere yönelik modeli için 150 dolar, çocuk modeli içinse 120 dolar ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER