Teknoloji

Acer’dan oyun tutkunları için Predator Thronos oyun kabini

acer predator thronos 290
acer predator thronos
Acer Predator Thronos

Acer Predator serisi içinde her zaman uçuk ürünler olmuştur. Ancak IFA 2018’de duyurusu gerçekleştirilen Predator Thronos oyun kabiniyle birlikte şimdiye kadarki en agresif oyun aksesuarlarından bir tanesi ortaya konuluyor.

Predator Thronos kabini içinde üç adet 27 inçlik oyun monitörü destekleniyor. Bunun yanı sıra bir Predator oyun PC’si için de alan bulunuyor. 220 kilogramı aşkın ağırlığa sahip olan bu üründe çelik kullanılıyor, motorlu kokpit yapısı sayesinde ekranın konumu ayarlanabiliyor. Tüm yapı aydınlatmaya da sahip.

Sistemin merkezinde yer alan sandalye ise oynadığınız oyunla eş zamanlı biçimde titreyebiliyor, 140 dereceye kadar yaslanabiliyor. Ayak dayanağı da mevcut.

acer predator thronosPredator Thronos ile birlikte Acer, iki yeni 27 inç monitörün duyurusunu gerçekleştirdi. Monitörler de Thronos içinde kullanılabiliyor. Predator XB273K; 3840 x 2160 piksel çözünürlük, G-Sync ekran, 144 Hz yenileme hızı ve DisplayHDR 400 sertifikasına sahip. Yılın dördüncü yarısında 1299 dolarlık yurt dışı fiyatıyla satılacak. Aynı zamanda 899 dolarlık yurt dışı fiyatlı Nitro XV273K monitör de duyuruldu.

acer predator thronos
Acer Predator Thronos

Acer, Thronos’un fiyatı veya çıkış tarihini henüz açıklamadı. Ancak bu ürünün çok da ucuz olmayacağını tahmin etmek zor değil. Fiyatının üstüne bir de 27 inçlik üç monitör ve oyun PC’sinin maliyetini de eklemeniz gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER