Teknoloji

Acer’dan iş odaklı yeni TravelMate dizüstü bilgisayarlar

acer travelmate spin p4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Acer bugün yaptığı açıklamayla, küçük ve orta ölçekli işletmeler ile hibrit çalışanlara hareket halinde çalışma ve performans konusunda daha fazla seçenek sunmak için tasarladığı, yenilenen, TravelMate iş dizüstü bilgisayarları serisini duyurdu. Şirketin belirttiğine göre, TravelMate P4TravelMate Spin P4 ve TravelMate P2 dizüstü bilgisayarların her biri, ofis, ev veya hareket halindeki çalışanlara 1,55 mm’lik rahat bir seyahat mesafesi ile daha geniş dokunmatik yüzeyler ve klavyede daha sessiz çalışmayı kapsayan son derece rafine bir deneyim sunuyor.

Bu dayanıklı dizüstü bilgisayarlar, bir iş günü boyunca kullanıcıların ihtiyacı olan güçlü performans, gelişmiş güvenlik, hızlı bağlantı ve askeri düzeyde dayanıklılık sağlamak üzere tasarlandı. Toza, neme ve su dökülmelerine karşı ABD askeri standardı MIL-STD-810H uyumluluğu taşıyan yeni TravelMate modelleri, havaalanı güvenlik kontrollerinde alabilecekleri darbeler, düşmeler ve diğer aksiliklere karşı da dayanıklı.

Microsoft Secured-core özellikli Acer TravelMate P2, TravelMate P4 ve TravelMate Spin P4 dizüstü bilgisayarlar, kurumsal düzeyde üretkenlik ve üretici yazılımı düzeyine kadar gelişmiş güvenlik sağlıyor. Bilgisayarlarda yer alan SecureBio parmak izi okuyucusu ve gizlilik kapağına sahip IR kamera, güvenli oturum açma işlemleri için Windows Hello’yu destekliyor. Tüm modeller, sorunsuz bir kablosuz bağlantı deneyimi sağlamak için WiFi 6; iş seyahati yapan kullanıcıların yerel ağlara kolaylıkla bağlanabilmeleri için ise isteğe bağlı LTE desteği sunuyor.

Acer TravelMate P4 ve TravelMate Spin P4 özellikleri

14 ve 16 inçlik TravelMate P4 ve 14 inç TravelMate Spin P4 dizüstü bilgisayarlar, 12. Nesil Intel Core i7 vPro veya AMD Ryzen 7 PRO işlemcili seçenekler ile geliyor. Dizüstü bilgisayarların WUXGA (1920 x 1200) IPS dar çerçeveli ekranları, yüzde 86’ya[[1]] varan ekran-gövde oranı sunuyor ve bu 16:10 en boy oranı, ekranların kullanım alanını maksimize ediyor. Tüm TravelMate P4 ve TravelMate P4 Spin modelleri, yüksek kaliteli bir ses deneyimi için yapay zeka destekli gürültü azaltma mikrofonları, yukarı doğru dört hoparlör ve dahili DTS Audio ile üstü düzey video konferans performansı sunuyor. Yüzde 37,7’ye[[2]] kadar PCR (Geri Dönüştürülmüş) plastik ve yüzde 100 geri dönüştürülmüş ambalaj malzemeleri kullanılarak üretilen dizüstü bilgisayarlar, Acer’ın çevre dostu misyonuna katkı sağlıyor.

Parlama önleyici bir ekrana sahip olan dönüştürülebilir TravelMate Spin P4, sunum, tablet, dizüstü bilgisayar ve çadır modlarından birini kullanmak için 360 derece döndürülebiliyor. Cihaz ayrıca kolay not almak için AES 1.0 kalem ile kullanılabiliyor. Dizüstü bilgisayar, Corning Gorilla Glass özellikli ekranı ve dokunmatik yüzeyi ile çizilmeye karşı dayanıklı olmasıyla da dikkat çekiyor.

AMD Ryzen PRO işlemcilere sahip yeni TravelMate P4 ve TravelMate Spin P4 dizüstü bilgisayarlar, Microsoft tarafından tasarlanan yerleşik Pluton donanım güvenliğine sahip. Doğrudan işlemciye entegre edilmiş olan bu teknoloji, kimlikler, veriler ve uygulamalar için sürekli koruma ile Windows 11 cihazlarının sistem bütünlüğünü sağlıyor.

Acer TravelMate P2 özellikleri

Yeni Acer TravelMate P2 iş dizüstü bilgisayarları, daha kolay içerik paylaşımı için dümdüz yatırılmasını sağlayan 180 derecelik menteşe tasarımından faydalanarak birlikte çalışmayı kolaylaştırıyor. Dizüstü bilgisayarlarlar, en yeni 12. Nesil Intel Core i7 vPro işlemcilerle desteklenen 14 ve 15,6 inç ekranlı sürümleriyle geliyor. Kasaları PCR (Geri Dönüştürülmüş) ve okyanusla ilişkili plastik malzemeden ürerilen cihazlar, OceanGlass dokunmatik yüzeye ve cam benzeri bir dokunma hissi sağlamak için bir UV doku katmanına sahip olması ile öne çıkıyor.

Intel işlemcili 14 inçlik Acer TravelMate P4, eylül ayında EMEA’da 999 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. AMD işlemcili 14 inçlik Acer TravelMate P4, ağustos ayında EMEA’da 949 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Intel işlemcili 16 inçlik Acer TravelMate P4, eylül ayında EMEA’da 999 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. AMD işlemcili 16 inçlik Acer TravelMate P4, ağustos ayında EMEA’da 949 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Intel işlemcili Acer TravelMate Spin P4, ağustos ayında EMEA’da 1.099 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. AMD işlemcili Acer TravelMate Spin P4, ağustos ayında EMEA’da 1.049 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer TravelMate Spin P2, ağustos ayında EMEA’da 799 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER