Teknoloji

Acer’dan yeni Swift 3 için iki farklı işlemci seçeneği

acer swift 3

Acer Swift 3 serisini yenilerken, kullanıcılarına ekran boyutu ve işlemci konusunda daha farklı bir seçim imkanı veriyor. Dizüstü bilgisayarın 14 inç ekranlı versiyonunda AMD‘nin, 13.5 inç ekranlı versiyonunda ise Intel‘in işlemcisi bulunuyor. Ekran boyutu ve işlemci dışında iki model arasında bir fark bulunmuyor.

Swift 3’ün AMD işlemcili versiyonları ABD’de 599 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. Intel işlemcili versiyonlar ise 699 dolardan başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alacak.

Swift 3’ün AMD versiyonunda Ryzen 7 4700U işlemci bulunuyor. Dizüstü bilgisayarın 14 inç büyüklüğündeki ekranı 1080p çözünürlüğe sahip. Intel versiyonunda ise işlemci seçenekleri onuncu nesil Core i3‘ten başlayıp Core i7‘ye kadar uzanıyor. 13.5 inç çözünürlüklü ekran ise 2256 x 1504 piksel çözünürlüğe sahip.

Acer Swift 3 Intel

Her iki versiyonda da bellek kapasitesi seçenekleri 16 GB’ye kadar uzanıyor. Bir USB-C girişi, iki adet USB-A girişi, HDMI girişi ve kulaklık jakı dizüstü bilgisayarın üstünde bulunuyor.

Yeni Acer Swift 3 ne zaman çıkacak?

Intel işlemcili versiyonda maksimum dahili depolama alanı çözümü 1 TB SSD’ye kadar çıkıyor. AMD versiyonunda ise maksimum depolama alanı 512 GB’de kalıyor. Her iki versiyonda da Windows Hello ve Wi-Fi 6 desteği mevcut.

Acer Swift 3 AMDSwift 3’ün Intel işlemcili versiyonu, Kuzey Amerika’da mart ayı içinde satışa sunulacak. AMD işlemcili versiyon ise mayıs ayı itibarıyla raflardaki yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER