Teknoloji

Acer Spin 11 Chromebook Android uygulamalarını destekleyecek

Acer Spin 11 ile Android uygulamalarını çalıştırabilen Chromebook modelleri arasına yeni bir seçenek daha eklendi. Tasarımı itibarıyla bir “dizüstü bilgisayar – tablet melezi” olan Spin 11, katlandığında klavyesi olmadan kullanılabiliyor.

11.6 inç dokunmatik ekrana sahip bilgisayarda iki adet USB-C girişi, iki adet USB 3.0 girişi ve bir de microSD kart okuyucusu bulunuyor. Kullanıcılara sunulan diğer özellik ve bileşenler ise biraz daha kişiselleştirilebilir nitelikte. Spin 11 almayı düşünenler; dört çekirdekli Intel Pentium N4200, dört çekirdekli Intel Celeron N3450 veya çift çekirdekli Intel Celeron N3350 işlemciden birini seçebilecekler. Bellek konusunda potansiyel kullanıcıların karşısında 4 ve 8 GB olmak üzere iki seçenek olacak. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 32 ve 64 GB.

acer spin 11Spin 11 için biraz daha fazla para ödeyenler Wacom tarafından üretilen özel bir kaleme ve çift yönlü bir kameraya da sahip olabilecek. Spin 11 ilk olarak mart ayında Kuzey Amerika’da satışa sunulacak. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da ise nisan ayından itibaren Spin 11’i satın almak mümkün hâle gelecek.

Acer Spin 11 dışında iki Chromebook seçeneği daha sunuyor

Acer Spin 11 dışında iki yeni Chromebook modelini daha duyurdu. Chromebook 11 C732 ve Chromebox CXI3 adını taşıyan iki model de Google Play Store uygulamalarını destekliyor. Chromebook 11 C732’nin odak noktasında eğitim yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER