Teknoloji

Acer Aspire Switch 10 tek bir cihazda dört farklı kullanım zevki sunuyor

Acer New York’ta düzenlediği bir etkinlikte dokunma ve bağlanılabilirlik odaklı yeni ürünlerini tanıttı. Bu ürünlerden bir tanesi de Aspire Switch oldu.

acer-aspire-switch-10

10.1 inç ve “dördü bir arada” kullanım deneyimi sunan bu Windows 8.1 cihazı dizüstü bilgisayar, tablet, ekran veya çadır pozisyonlarında kullanılabiliyor. Acer’ın yer verdiği ve Snap Hinge olarak adlandırdığı manyetik menteşe sayesinde tablet ekranı klavyeli yerleştirme istasyonundan kolaylıkla ayrılabiliyor, yeniden bağlanabiliyor.

10.1 inç IPS ekran 1366 x 768 piksel çözünürlüğe sahip. Geniş görüş açıları sunan bu ekran sıfır hava boşluğu teknolojisi sayesinde parlak renkler sunuyor.

Önde yer alan hoparlörler sayesinde cihaz hangi pozisyonda olursa olsun yüksek ses çıkışı sunuluyor. Sağlam menteşe yapısı cihaz hangi pozisyonda olursa olsun onu rahatlıkla taşıyor, ek bir standa gerek bırakmıyor.

Acer Aspire Switch 10’un gövdesi tablet modunda kullanıldığında 8.9 mm. olarak ölçülürken, klavye de eklendiğinde kalınlık 20.2 mm.’ye çıkıyor. Tablet parçası 590 gr. olan tabletin klayveyle birlikte toplam ağırlığı 1.17 kg’ye çıkıyor.

Intel’in dört çekirdekli Intel Atom Bay Trail T yongasetiyle çalışan bu cihazda 2 GB RAM mevcut. 64 GB dahili hafızaya sahip olan üründe Windows 8.1 yüklü olarak geliyor. Opsiyonel olarak sunulan klavyeli yerleştirme istasyonunda sunulan 500 GB HDD ile depolama alanı daha da artırılabiliyor.

Acer Aspire Switch 10 mayıs ayından itibaren yaklaşık 380 avro fiyat etiketiyle Avrupa’da, 350 dolarlık fiyat etiketiyle de Amerika’da satışta olacak.

İLGİLİ HABERLER