Teknoloji

Acer akıllı telefonu Liquid Jade ve egzersiz bilekliği Liquid Leap’i IFA’dan sonra satışa sunacak

acer-liquid-jade-liquid-leap-280814

Acer önümüzdeki hafta Berlin’de düzenlenecek IFA 2014’te görücüye çıkaracağı iki ürününü erkenden duyurmayı tercih etti. Bu ürünlerden biri daha önce Tayvan’da düzenlenen Computex fuarında boy gösteren egzersiz bilekliği Liquid Leap. 1 inç’lik dokunmatik bir ekrana sahip olan bilekliğin tasarımında daha dayanıklı olması için ağırlıklı olarak kauçuk kullanılmış. Herhangi bir alerji oluşturma riski bulunmayan Liquid Leap, hem erkekler hem de kadınlar tarafından rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün izlenimi veriyor. Kullanıcının adımlarını sayabilen, koştuğu mesafeyi ölçen, yaktığı kalori miktarını ve uykusunu takip eden bileklik, eşleştiği akıllı telefonda çalan şarkıların kontrol edilmesini mümkün kılıyor.

Bluetooth 4.0 teknolojisini barındıran Liquid Leap’in pil ömrünün yedi güne kadar çıkabileceği belirtiliyor. Siyah, beyaz, pembe, yeşil ve turuncu renk seçenekleri bulunan Liquid Leap, önümüzdeki ayın sonlarında aralarında İngiltere’nin de bulunduğu ülkelerde satışa sunulacak.

Orta sınıfta konumlandırılan akıllı telefon Liquid Jade’de 5 inç bir ekran bulunuyor. IPS LCD tekn0lojisini barındıran bu ekran HD görüntü kalitesi sunuyor. Sadece 7.5 mm. kalınlığındaki Liquid Jade’in arkasındaki 13 megapiksel kameraya 2 megapiksel ön kamera eşlik ediyor. Kutusundan Android 4.4 KitKat işletim sitemiyle çıkacak olan telefonda değiştirilemeyen 2100 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. Mobil bağlantı konusunda ise Acer 4G yerine 3G’yi tercih etmiş.

Siyah, beyaz, pembe ve yeşil renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak olan Acer Liquid Jade’in satış fiyatı konusunda bir açıklama yapılmadı. Liquid Leap’in ise İngiltere’de 79.99 pounddan satılacağı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER