Teknoloji

A101’e Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 geliyor

honor 7s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor’un A101 ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı yeni modellerle devam ediyor. Şirketten gelen açıklamaya göre, her bütçe ve beklentiye hitap ettiği belirtilen Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 önümüzdeki günlerde A101’de satışa sunulacak.

Honor’ın önümüzdeki günlerde Türkiye’de piyasaya süreceği ilk ürünü Honor 7S olacak. 5.45 inç ekran, 3020 mAh pil, selfie kamerasının yanına yerleştirilmiş LED flaş, yüz kilidi, çift SIM kart desteği ve buna ek olarak microSD kart yuvası gibi özellikleri bulunuyor. Telefonun ilginç bir diğer özelliği ise konuşma sırasında bulunduğu ortamdaki seslere göre ahizenin de sesini artırabilmesi. Bu sayede en gürültülü ortamlarda bile görüşmelerinizi kesintisiz yapma imkanı sunuluyor. Honor 7S, 7 Mart’tan itibaren tüketicilerin beğenisine sunulacak.

A101 mağazalarında satışa sunulacak bir diğer Honor modeli ise Honor 8A olacak. 6.09 inç ekranı bulunan telefon, 90 dB’lik yüksek ses gücüne sahip hoparlörleri, 13 MP çözünürlüklü arka kamerası, damla şeklinde çentik tasarımı, TÜV Rheinland sertifikalı göz koruma teknolojisi, tüm günü rahatlıkla geçirmenizi sağlayacak 3000 mAh pili, Android 9.0 ve EMIU 9.0 arayüzü, parmak izi ve yüz kilidi gibi güvenlik özellikleri sunuyor.

honor band 4Honor markasının Türkiye’deki ürün gamına farklı bir ürün de ekleniyor. Honor Band 4, Honor markasının Türkiye’deki ilk akıllı bilekliği oluyor. Renkli AMOLED ekrana sahip olan bileklik, gerçek zamanlı kalp ritmi ve yine gerçek zamanlı uyku takibi yapabiliyor. Harvard Medical School onaylı TrueSleep teknolojisini kullanan akıllı bileklik kullanıcısının uyku kalitesini ölçüp puan verebiliyor. 50 metreye kadar su geçirmeyen akıllı bileklik, aynı zamanda birden fazla spor aktivitesini de takip edebiliyor. Honor Band 4, bisiklete binme, yüzme, kapalı ya da açık mekanlarda yapılan koşu gibi aktiviteleri takip edip kayıt altına alabiliyor.

Honor Band 4, telefonla eşleştirildiğinde gelen aramaları reddetme, mesajları okuma ve benzeri özellikleri de kullanılabilen akıllı band tam dolu pili ile 17 güne kadar kullanım imkanı sunuyor. Bu sayede sürekli şarj etme derdini ortadan kaldıran saat aynı zamanda telefonun kamerasını kullanıp fotoğraf çekme özelliğine de sahip.

Honor Türkiye Başkanı Kevin Wang, “Honor markasının ürün gamını artırıyor olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Telefon dışında akıllı bileklik Band 4’ü de Türkiye’ye getirmekten dolayı çok heyecanlıyız. Önümüzdeki günlerde en yeni cep telefonu modellerimizi ve Band 4 akıllı bilekliği A101 mağazalarından ve online satış kanalından Türkiye pazarına sunacağız.” şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABERLER