Manşetler

3 Mayıstaki Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılacak cihaz Olimpiyat Oyunları’nın resmi cihazı olacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S III’ün seramik kasaya sahip olacağına dair bilgiyi daha önce aktarmış olan BGR şimdi de dün gönderilen Samsung Unpacked etkinliği davetiyelerinden yola çıkarak çeşitli tahminlerde bulunuyor.

Davetiyede mavi renk tonlarının ağırlığı dikkat çekiyor. İşte bundan yola çıkan site cihazın arkasının mavi renkli fırçalanmış metal plaka barındıracağı, bu metalin de muhtemelen alüminyum veya paslanmaz çelik olabileceği tahmininde bulunmuş. Bu arada fırçalanmış mavi plastik de göz ardı edilmemiş, ne de olsa geçmişteki Samsung akıllı telefonlarında fırçalanmış bir dış yüzeye sahip plastik kasalar gördük. Bu arada BGR’nin güvenilir bir kaynaktan elde ettiği bilgiye göre Galaxy S III’ün ekranının altında, tam ortaya gelecek şekilde ana ekran tuşu bulunacak. Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile birlikte sunulan ekranüstü navigasyon butonları kullanılmayacak. Galaxy S III biri mavi-siyah biri de beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği olacak. 16 GB ve 32 GB dahili bellek kapasite seçeneklerinin yanı sıra 1080p HD ekran, dört çekirdekli Exynos işlemci ve entegre 4G LTE bağlantı desteği de muhtemel özellikler arasında yer alıyor.

Etkinliğin Londra’da düzenlenmesinde bu şehrin 2012 Yaz Olimpiyatları’na ev sahipliği yapacak olmasının etkisi de var. Samsung’un burada tanıtacağı yeni akıllı telefonun, muhtemelen Galaxy S III’ün, Olimpiyat Oyunları’nın resmi telefonu olacağı belirtiliyor. Bu arada BGR’nin kaynağında elde ettiği bilgilere göre New York, Seoul ve Dubai’de de eş zamanlı lansman etkinlikleri yapılacak.

İlgili – BGR (1)
İlgili – BGR (2)

İLGİLİ HABERLER