Teknoloji

1Password web uzantısı için TouchID, Windows Hello ve karanlık mod desteği

1password
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

İnternet tarayıcınızda 1Password kullanıyorsanız, büyük bir güncelleme geliyor. Bundan böyle kullanıcılar Touch ID, Windows Hello ve hatta bazı Linux biyometri sistemleri gibi biyometrik kimlik doğrulama sistemlerini kullanabilecekler. Üstelik güncelleme ile birlikte karanlık mod ile yeni bir şifre kaydetme ve güncelleme kullanıcı arayüzü de geliyor.

Biyometrik destek, uygulamanın masaüstü sürümünün yüklü olmasını gerektirecektir. Ancak kullanıcı arayüzü güncellemeleri, 1Password’ün blog gönderisinde yer alan diğer iyileştirmelerin listesi ile birlikte, yalnızca internet tarayıcısı üzerinden kullanımda bile geçerli olacak. Ayrıca “Ana Parola” teriminin yalnızca “parola” ile değiştirildiği bir hoş geldiniz dili değişikliğini de bulunuyor.

1password

1Password’ü Safari üzerinde kullananlar zaten bu değişikliklerin birçoğundan yararlanabiliyordu. Safari için 1Password, Chrome, Firefox, Edge ve Brave ile uyumlu olandan farklı bir uzantı gibi görünüyor. Diğer tarayıcılardan herhangi birini kullanırsanız, bu yeni güncelleme, tarayıcınızı bir sonraki sefer başlattığınız otomatik olarak göreceğiniz bazı çok güzel değişiklikler getiriyor.

İLGİLİ HABERLER