Teknoloji

Transmission Windows uygulaması yayınlandı

transmission windows

Torrent dosyaları indiren herkesin favori bir torrent uygulaması vardır. Pek çok Mac kullanıcısının bu konudaki favorisi olan Transmission, artık Windows kullanıcıları tarafından da deneyimlenebilecek. OS X’te 2005’ten bu yana bulunan uygulama, Windows kullanıcılarına da aynı hızı, aynı güvenilirliği ve Apple’ın işletim sisteminde popülarite kazanmasını sağlayan “geride az iz bırakma” özelliğini vadediyor.

TorrentFreak sitesinde yer alan habere göre, Transmission Windows uygulamasında görsel tasarım veya temel kullanım deneyimi bakımından somut bir değişime rastlanmıyor. Uygulamanın Windows versiyonunun da, tıpkı Mac versiyonu gibi, ücretsiz ve reklamsız olması da kullanıcıları sevindirecek bir özellik olarak ön plana çıkıyor.

Transmission Windows uygulamasının geliştirme sürecini yöneten Mike Gelfand, özellik bakımından Mac versiyonuyla arada bir fark bulunmadığını vurguladı ve “Eskiye göre tek fark uygulamanın artık Windows’ta da çalışması.” sözlerini kullandı.

Uygulamaya ilerde Windows’a özgü olan ve diğer platformlarda ihtiyaç duyulmayacak özelliklerin de eklenebileceğini söyleyen Gelfand, çıkış sürecinin ardından yol haritasının daha net çizilebileceğini belirtti.

İLGİLİ HABERLER