Dosya

Galeri: iPhone 6 sızıntıları ve konsept fotoğrafları bir arada

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone-6-sizinti-galeri-140714-13

Apple’ın beklenen iPhone 6’yı çıkarmasına birkaç ay daha var, ancak bu durum birçok dedikodunun, sızıntının ve tahminin ortalıkta dolaşmasına engel olmuyor.

Şimdiye kadar ortalıkta dolaşan dedikodulara göre Cupertino şirketi bir değil, iki iPhone 6 cihazı hazırlıyor. Bunlar iki farklı ekran büyüklüğüyle gelecek, her ikisi de mevcut iPhone 5s’ten daha büyük olacak şekilde 4.7 inç ve 5.5 inç ekranlara sahip olacak. Ayrıca Apple’ın NFC’yi en sonunda kabul edeceği ve iPhone 6’dan itibaren yeni cihazlarına ekleyeceği de iddia ediliyor. Bu durum temassız ödeme sistemlerinin ve uygulamalarının uçuşa geçmesine vesile olabilir.

En çok sızıntıyı iPhone 6’ya ait olduğu iddia edilen fotoğraflar oluşturuyor. Birbiri ardına sızan fotoğraflarda bazen cihazın arka yüzünü, bazen ekranını, bazen de tahminlere göre oluşturulmuş modellerini görüyoruz.

Şimdiye kadar sızmış olan tüm iPhone 6 fotoğraflarını aşağıda yer alan galeride bulabilirsiniz. Zaman geçtikçe ve yeni sızıntılar ortaya çıktıkça bu galeriye ekleyeceğiz.

İLGİLİ HABERLER